Uși de garaj Industriale

Usile de garaj sectionale produse de catre Ovi Doors au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima.

Avantajele usilor de garaj sectionale

  • Ca si usile de garaj tip rulou, usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje car fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat.
  • Ovi Doors este producatorul direct si distribuitor usi de garaj sectionale , astfel preturile sunt printre cele mai mici din tara.
  • Constructia usi este realizata din panouri sandwich din tabla de otel galvanizat izolata termic cu spuma poliuretanica cu grosimea de 42 mm si un coeficent de transmitere termic K=0,38 , vopsite in camp electrostatic.
  • Panourile se imbina perfect intre ele si se asigura etasarea cu ajutorul unor garnituri de cauciuc.
  • Sinele de ghidare cu profil special sunt realizate din tabla de otel galvanizat termic cu grosimea de 2,5 mm. Toate elementele de ghidare sunt zincate !

Caracteristici tehnice

Panourile usii de garaj:

Dotari standard:

Accesorii optionale:

*Accesorile optionale nu intra in dotarea standard si se pot aduce doar la comanda.

Elemente de ghidare-zincate
Elemente de ghidare zincate
Usi de garaj model cu lini
Usi de garaj model cu lini
Usi de garaj model lis
Usi de garaj model lis
Usi de garaj model lis
Usi de garaj cu usa pietonala
Usi de garaj model lis
Usi de garaj cu hublou
Usi de garaj model lis
Usi de garaj cu panou casetat

Componentele usi sectionale

Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usi de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. Materialul trainic din care sunt realizate permit o utilizare intensiva. Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect "ca nou", chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori naturali.

Componentele ce alcatuiesc usile sunt de calitate superioara asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa. Usile sunt dotate optional cu sistem de protectie contra ruperii arcului, ce impiedica prabusirea usii in cazul ruperii accidentale a arcului. Sinele verticale sunt inchise pe lateral de sus pana jos, impiedicand prinderea accidentala din lateral. Cablul este situat pe interior intre sina si paneluri, reducand riscul accidentelor.

Sectiune Usa Panou
Culori Panouri

Usile de garaj pot fi actionate manual cu mare usurinta datorita balansarii perfecte cu ajutorul arcurilor de torsiune, sau pot fi actionate automat prin intermediul telecomenzii creandu-se astfel un confort maxim.

Elemente de ghidare-zincate
Motor 600N
Usi de garaj model cu lini
Motor 600N - Prezentare
Usi de garaj model lis
Motor 800N
Elemente de ghidare-zincate
Motor 800N - Prezentare

Valorile Ovi Doors

De la infiintare si pana in prezent, echipa noastra s-a bazat pe 3 principii care au facut ca produsele si serviciile OviDoors sa fie atat de apreciate de catre clientii si partenerii nostri.

  • Promptitudine - livrarea și montajul sunt efectuate în cel mai scurt timp
  • Profesionalism - întreaga echipă este calificata profesioal și determinată să-și ajute permanent clienții
  • Calitate - atât produsele noastre cât și manopera efectuată de noi se încadrează în parametrii tehnici, estetici și funcționali ireproșabil.

Calitate la un pret competitiv

Deoarece suntem producatori de usi de garaj sectionale aceasta ne permite sa avem preturi competitive. Panourile folosite de noi sunt panouri de calitate inalta marca Metecno. Dispunem de personal calificat cu experienta vasta in productia si montajul usilor sectionale ceea ce ne ajuta sa ne onoram comenzile cu promptitudine si profesionalism.

Produse furnizate de Ovi Doors sunt de cea mai buna calitate, la un pret corect, servicii realizate cu profesionalism si siguranta unei colaborari excelente.

Deviz personalizat și gratuit!

Raspuns garantat in 48 de ore ! Nu ezitati sa ne contactati pentru consiliere !